DUPLO DUSENSE

Med den kompakte Duplo DuSense Sensory Coater får du kvaliteten på det digitale preg/mønster som du forventer fra en profesjonell Spot UV-utskrift.

Ved å bruke Duplo sin anerkjente innmatings teknologi og Windows-basert GUI, oppnår man minimal innkjøringstid, -det første arket kan selges. Et 600dpi blekkskriverhode gjør det mulig å digitalisere mange ulike trykte applikasjoner. Brosjyrer, visittkort, hilsekort, etiketter, postkort, invitasjoner, sertifikater, mulighetene er uendelig.

DuSense Sensory Coater

En Spot UV-utskrift hever det ferdige resultat til et helt nytt nivå. Den skaper et digitalt preg/mønster som øker oppmerksomheten og engasjerer sansene uansett hvem som er mottaker. Med DuSense Sensory Coater oppnår man en effekt som frem til nylig var uoppnåelig innen dette prissegmentet, for de fleste digitale trykkerier. Den brukervennlige Duplo DuSense Sensory Coater, med sin kompakte design, gjør det mulig for de fleste digitale trykkerier å tilby en svært lønnsom digital ekstratjeneste til sine kunder.

Eksempler og spesifikasjoner

High Definition 600dpi inkjet heads

Produser HD-bilder fra PDF- eller TIFF-formatfiler, ved å bruke bilder i gråskala for å lage teksturerte utskrifter med variabel tetthet, alt fra 20 til 80 mikron tykkelse, alt i bare ett pass. Denne teknologien muliggjør kombinasjonen av tunge faste stoffer og fine detaljer i samme bilde, samt glatte kurver og detaljering i vakre fine linjer, ned til 5 punkts skrifttyper.

Precision as Standard Image register mark ensures UV alignment

To kameraer og Duplo IRM (Image Register Mark) sikrer justeringspresisionen, innenfor 0,2 mm nøyaktighet langs hele lengden av arket. Med automatisk oppsett og justering for hvert ark, med muligheter som strekker seg fra XY-bildeforskyvning som å strekke, skrå (rotasjon) og vridning (forvridning) spesielt vanlig etter laminering. Dette utføres i sanntid, slik at operatøren kan konsentrere seg om andre oppgaver.

Going to great lengths to be Productive Supports maximum sheet size of 364 x 740mm

DuSense støtter en ark størrelse på 364 x 740 mm, noe som gjør den kompatibel med digitalt produksjonspress "SRA3" -format, eller til og med en B2-arkskutt i lengderetning. Kjører på 1080 x SRA3 / B3-ark /time, som betyr at DuSense har funksjonaliteten til å kjøre 600 ark 250gsm, i 30 minutter uten tilsyn av operator.

 

Finishing process