Mange muligheter. Enkel gjennomføring.

Neopost AS-3060A er en modulær profesjonell løsning med moderne inkjet teknologi.

Lær mer om AS-3060A

Som alle Neopost adresseringsløsninger leverer vi også AS-3060A med brukervennlig programvare som kan ekspandere i takt med dine voksende behov. Vakuumtransport av produktene sørger for stabilitet med selv vanskelige produkter. 
Systemet kan leveres med egen mater eller som en in-line løsning etter en konvolutteringsmaskin, samlestifter, falsemaskin osv.

Rask oppstart 

Automatisk printhode plassering gjør at printhodene kommer raskt til ønsket plassering fra de innebygde servicestasjonene og er klare til å printe på dine produkter. Dette betyr også at printhodene aldri 

tørker ut, noe som sikrer alltid god print kvalitet.

Super brukervennlig 

I kombinasjon med vår programvare er printeren enkel, logisk og brukervennlig. Du kan produsere optimale utsendelser og hente opp igjen faste jobber etter behov.

Stort bruksområde 

Adressering, personalisering, strekkoder og kreativ produksjon: bredt utvalg av ulike typer blekk kombinert med ulike tørkelamper gjør deg i stand til å printe på et stort utvalg av materialer. Med Neopost AS-3060A kan du printe variable data, strekkoder osv på ulike media som konvolutter, hefter, kort, aviser og blader.