Intelligent og produktiv konvolutteringsløsning

En modulær og intelligent konvolutteringsløsning som dekker alle dine pakkebehov

Lær mer om DS-100

Tilpass løsningen til dine behov 

DS-100 har en modulær konstruksjon som sikrer at løsningen også passer til dine fremtidige behov. Løsningen kan utvides med flere moduler når du trenger dem. All utvidelse av maskinen og dens funksjoner kan gjøres på noen få timer.

Rask omstilling fra en pakkejobb til en annen 

På løsningens store betjeningspanel kan du raskt og enkelt programmere nye jobber eller bytte fra en pakkejobb til en annen uten manuelt å stille om på løsningen. Normalt går bytte fra en pakkejobb til en helt annerledes pakkejobb på mindre enn ett minutt.

Gjør dine mailing prosesser strømlinjeformet 

Med sin store innmatings- og mottakskapasitet er DS-100 en høyproduktiv løsning som effektivt betjenes av en operatør. Denne høye kapasiteten gjør brukeren i stand til å holde pakkehastigheten oppe med få antall stopp for påfylling av dokumenter osv.

Sikker og nøyaktig håndtering av dine dokumenter 

Det kreves ingen manuelle innstillinger for å bruke DS-100. Alle materne kalibrerer seg automatisk etter de aktuelle dokumentene som skal pakkes. DS-100 sørger for at alle dokumenter blir prosessert korrekt i løsningen.

Avanserte muligheter med strekkodeleser 

DS-100 kan enkelt oppgraderes med en strekkodeleser for intelligent pakking av variable sett. Med våre programvareløsninger kan matche sammen dokumenter fra flere ulike printfiler. Dette gir store besparelser i portokostnadene.

Enkel håndtering av tykke vedlegg

Vedleggsmaterne på DS-100 kan enkelt håndtere vedlegg opptil 4mm tykkelse. Materne håndterer f.eks brosjyrer, hefter, CD’er, plastkort på carrier dokument osv.