Produktiv høyvolums konvolutteringsløsning

En intelligent og høyproduktiv konvolutteringsløsning som forenkler din mailing prosess

Lær mer om DS-1000

Tilpass løsningen til ditt behov 

DS-1000 har en modulær konstruksjon som sikrer at løsningen også passer dine fremtidige behov. Løsningen kan utvides med flere moduler når du får behov. Alle konfigurasjonsendringer og modifikasjoner utføres i løpet av noen timer.

Rask omstilling fra en pakkejobb til en annen 

På den store berøringsskjermen kan du raskt og enkelt programmere nye jobber eller skifte fra en pakkejobb til en annen, uten å stille om på løsningen manuelt. Normalt går bytte fra en pakkejobb til en helt annerledes pakkejobb på mindre enn to minutter.

Gjør dine mailing prosesser strømlinjeformet 

Med sin store innmatings- og mottakskapasitet er DS-1000 en høyproduktiv løsning som effektivt betjenes av en operatør. Denne høye kapasiteten gjør brukeren i 

stand til å holde pakkehastigheten oppe med få antall stopp for påfylling av dokumenter osv.

Sikker og nøyaktig håndtering av dine dokumenter 

Det kreves ingen manuelle innstillinger for å bruke DS-1000. Alle materne kalibrerer seg automatisk i forhold til de aktuelle dokumentene som skal pakkes. Med vår komplette leserløsning for strekkoder, 2D datamatrix og OCR kan DS-1000 generere detaljerte identifikasjonsfiler og rapporter som sørger for at alle dokumenter blir prosessert korrekt i løsningen.

Enkel håndtering av tykke vedlegg

Vedleggsmaterne på DS-1000 kan enkelt håndtere vedlegg opptil 4mm tykkelse (mulighet for opptil 6mm). Materne tar f.eks brosjyrer, hefter, CD’er, plastkort på carrier dokument osv.