Den nye standarden i postbehandling

Den smarte kompaktløsningen for postbehandling, enkelt og lett å bruke for alle.

Lær mer om DS-65

Den smarte kompaktløsningen for postbehandling, enkelt og lett å bruke for alle.

DS-65 har fire ulike konfigurasjonsmuligheter for å tilpasse seg dine behov. Fra 1 til 2,5 stasjoner. Hver mater har kapasitet på 250 ark. DS-65 kan pakke flersidige fakturaer eller andre dokumenter helt automatisk. Dette betyr at hver konvolutt får et unikt innhold som er skreddersydd til mottakeren.

DS-65 leveres med vårt patenterte Load N Go system, det kontrollerer automatisk størrelsen på papir og konvolutt. Systemet programmer deretter jobben. Det er kun Neopost som leverer dette systemet. Ganske enkelt!

 

Den eksklusive høy kapasitet vertikal stableren er utformet for å gi bedre tilgjengeligheten og håndteringen ved utlasting av konvolutter. Den store kapasiteten til arkmateren gjør det mulig å benytte flere typer av vedlegg (flygeblad, kuponger eller svarkonvolutter).

Berøringsskjermen med et intuitivt brukergrensesnitt gjør DS-65 svært enkel å bruke.

Med vår falseteknologi powerFold brettes opptil 8 ark i en enkel konvolutt. Alle ark brettes sammen og ikke hver for seg. Dette er nøkkelen for levere en profesjonell utseende utsendelse.

Kombinert med vår programvare for utskrifthåndtering (OMS 100), er DS-65 en perfekte løsning for best mulig resultat ved utsendelse av dokumenter enten det er tradisjonell post eller DM-kampanjer. DS-65 gjør det mulig å legge en intelligent kode til hvert dokument med OMR eller BCR merker, og derved tilpasse innholdet til den enkelte mottaker. Klikk her for å se video.