February 28th, 2017

Europas største fagmesse for print og media

Neopost på Drupa 16-26 juni 2020    Som verdens nest største leverandør av post- og papirbehandlingsløsninger, og en stor aktør innen digital kommunikasjon, shipping og grafisk løsninger vil Neopost vise hvordan innovativ maskinvare, programvare og tjenester kan kombineres og koordineres.

Utnytt mulighetene og sikre deg konkurransefortrinn   I vår omfattende produktportefølje kan du velge, alt fra spesielle enkeltkomponenter til multikanal løsninger. Behovsbasert optimalisering for bruk på flere plattformer web, e-post, print osv. Sikker, relevant og målrettet kommunikasjon for din post- og papirhåndtering, direkte markedsføring eller digitale kommunikasjon. Fleksibiliteten i våre løsninger gjør det enkelt å legge til flere elektroniske kanaler i produksjonsprosessen og tilpasse seg spesifikke krav. Ingen tilfeldighet at stadig flere  kommer til oss med individuelle ønsker for å skape merverdi.

Våre viktige samarbeidspartnere er også tilstede   De presenterer sine produktnyheter og muligheter som kan effektivisere din hverdag. Trenger du mer informasjon om løsninger innen post- og papirbehandling, digital ferdiggjøring og grafisk produksjon? Vi kan finne løsninger for deg, og vi ønsker å dele vår kunnskap med deg - HELT UFORBINDTLIG. Du forteller oss om dine planer og behov - vi forteller om mulighetene. Vi hjelper deg med informasjon før Drupa.

Møt forberedt -  Ta kontakt allerede i dag for en avtale enten om Drupa eller for et uforpliktende møte. Vi forteller om mulighetene og løsningene.