2017
News Description Publication Date
Europas største fagmesse for print og media

Neopost på Drupa 16-26 juni 2020    Som verdens nest største leverandør av post- og papirbehandlingsløsninger, og en stor aktør innen digital kommunikasjon, shipping og grafisk løsninger vil Neopost vise hvordan innovativ maskinvare, programvare og tjenester kan kombineres og koordineres.

February 2017
2016
News Description Publication Date
Neopost deltok på Sign & Print messen

Den største bransjemessen for grafisk ferdiggjøring i Norge ble arrangert 14. og 15. september på Exporama senteret. Fikk du ikke med deg utstillingen?

Besøk oss i vårt showrom i stedet. Her presenterer vi et enda større utvalg nye maskiner for papiretterbehandling, programvare og tjenester.  Vi representerer våre anerkjente produsenter av ferdiggjøringsutstyr så som Duplo, Multigraf, Renz, Mohr, Cyklos. Lamineringsløsningen fra GMP Qtopic som muliggjør bruk av spesial effekter på bokomslag, årsrapporter, hefter, kort og bilder er fortsatt en meget spennende nyhet. Ta med deg prøver og avtal tid for en demo.

Vi har det eneste showrommet i Oslo for grafisk ferdigjøringsløsninger et shovroom med havgløtt.  Vi har løsninger som kan forbedre både arbeidsflyt og optimalisere produktiviteten. Besøk oss og se hvordan Neopost kan forbedre din bedrift. Diskuter dine behov med våre spesialister – og ikke minst gjør en god forretning.

Kontakt oss i dag for en demoavtale.

September 2016
2015
News Description Publication Date
NEOPOST og australske TEMANDO inngår samarbeid

Neopost kunngjorde nylig at de har sluttført forhandlinger om overtagelse av en betydelig eierandel i det australske selskapet Temando, som vil utfylle vårt eksisterende Neopost Shipping Solutions produkt.

 

 

April 2015
Neopost øker i det grafiske markedet for etterbehandlingsløsninger

Neopost Norge AS har de siste tre årene tatt betydelige andeler av det grafiske markedet for etterbehandlingsløsninger

April 2015
Neopost og Esker inngår joint venture samarbeid

Neopost og Esker inngår et globalt joint venture samarbeid for å tilby cloud-baserte prosessløsninger for dokumenthåndtering

April 2015
Temadager 24. og 25. februar 2015

Neopost inviterer til temadager og presenterer et stort utvalg med utstyr for papirinnbinding

 

February 2015
Neopost lanserer ny profil

Det markeres med ny logo, ny farge og nytt slagord

February 2015
Besøk Sign & Print messen i Stockholm 3-5 februar!
Utstillingen er nordens største grafiske messe. Neopost som en ledende leverandør av utstyr til post og dokumenthåndtering er selvfølgelig til stede. Du finner oss på stand A70. January 2015
2014
News Description Publication Date
Stålspiral for bedrifter
June 2014
Neopost med stor suksess på IPEX

På vår IPEX stand i London i dagene 24 - 29 mars registrerte Neopost over 300 nye unike gjester fra hele verden. For Neopost er dette en økning i antall registrerte på mer enn 60 % i forhold til utstillingen for 4 år siden.

June 2014
Bring informerer om systemoppdatering

Fra fredag 6.juni til torsdag 12.juni vil det ikke være mulig å lade frankeringsmaskiner på grunn av systemoppdateringer intern hos Bring.

June 2014
2013
News Description Publication Date
Post Expo 1-3. oktober 2013

Neopost deltar med egen stand under årets Post Expo, som arrangeres i Kongress og Messesenteret i Wien. Post Expo er verdens ledende utstilling og konferanse for internasjonal post, ekspress- og forsendelses industri.

September 2013