June 17th, 2014

Neopost med stor suksess på IPEX

Neopost med stor suksess på IPEX

På vår IPEX stand i London i dagene 24 - 29 mars registrerte Neopost over 300 nye unike gjester fra hele verden. For Neopost er dette en økning i antall registrerte på mer enn 60 % i forhold til utstillingen for 4 år siden.

Et virkelig positivt resultat, spesielt med tanke på at det totale antall besøkende på messen i år var mindre enn i 2010.

Vårt team på Neopost standen forteller om en mye større oppmerksomhet for kombinasjonen fysiske og digitale kommunikasjonsløsninger enn print løsninger alene. Til tross for denne klare dreiningen mot multikanal kommunikasjon kan de også fortelle om økende etterspørsel etter unike fysiske postløsninger.

Besøkende på vår stand var spesielt interessert i GMC Inspire -plattformen for levering av personlige meldinger. Her avgjør bruker selv hvilken kanal og til hvilken tid han ønsker.(papirpost, e-post, faks, tekstmeldinger eller sosiale nettverk).

Ipex 2014 var en god mulighet til å presentere OMS-500 – vår kraftige flerkanal programvare - for første gang. 

DS-1200 høyvolum konvolutteringsløsning og vår AIMS (Automated Insertion Management System) programvare vakte berettiget oppmerksomhet blant de besøkende. Det samme gjorde også vår DS-200 løsning, som pakker både C5 og C4 konvolutter med opp til 40 ark.

AS-970C-konvoluttskriver med innovative fullprosess fargeteknologi fanget som vanlig alles oppmerksomhet. Blant de besøkende var det stor enighet om at dette er maksimal kvalitet til en minimal kostnad. 

 

Om du ikke hadde anledning til å besøke IPEX, har du fortsatt anledning til å se flere av løsningene og hvordan Neopost kan hjelpe deg ved å besøk oss. Diskuter dine behov med våre spesialister.