April 15th, 2015

NEOPOST og australske TEMANDO inngår samarbeid

Neopost kunngjorde nylig at de har sluttført forhandlinger om overtagelse av en betydelig eierandel i det australske selskapet Temando, som vil utfylle vårt eksisterende Neopost Shipping Solutions produkt.

 

 

Temando har utviklet en intelligent fullfilment plattform som gir e-handel detaljister en rekke effektive verktøy for bedre kontroll over hele kjøpsprosessen fra salg til levering, så vel som vareretur.

Blant verktøyene er en særlig avansert multicarrier løsning som gir pristilbud på forsendelsen og booking av plass for varene. Videre også en konfigurasjon som gjør det mulig å forene varer som er lokalisert flere steder (f. eks i butikk, under transport, på lager), for å fastslå og å anbefale den mest kostnadseffektive forsendelsesrute fram til forbruker.

 

Temando plattformen gir e-handel brukere muligheten til å gi befraktere en bonus i form av god kundeservice, levering inkludert leveringsmuligheter og vareretur, alt på en gang. Plattformen gir forutsigbar opplysninger som forsendelses hastighet, gjennomføringskontroll og nøyaktig beregning av fraktkostnader. Ved å effektivisere forsendelsesprosessen, gjør Temando e-handel programvare det mulig å øke konverteringsraten for et salg for brukere ved å benytte denne løsningen.

 

Temando har over 50.000 registrerte brukere i dag, enten e-fullfilment spesialister eller e-handel detaljister.

 

Temando SaaS-løsningen ligger i skyen og passer for e-handel bedrifter som har opp til flere tusen forsendelser per dag og er «en perfekt match» med et eksisterende tilbud fra Neopost, kjent under navnet ProShip. En serverbasert løsning for bedrifter som arbeider med opptil flere hundre tusen forsendelser per dag, og OSS Cyberstation, en white label løsning spesielt tilpasset befraktere.

 

Temando har hovedkontor i Brisbane, Australia samt kontorer i San Francisco, London og Manila. Det er en av de raskest voksende høyteknologiske selskaper med hovedkontor i APAC regionen, og notert på Asia-Pacific Deloitte Technology Fast 500 listen.

 

"Temando ville være et perfekt supplement til vår portefølje av shipping og leveringsløsninger spesielt utviklet for transportører og befraktere».
Pakke løsninger automatiserer pakkeprosessen og optimalisere pakkevolumet

Shipping løsninger programvare som automatiserer pakking frakt og kommunikasjon med operatører

Sporbare løsninger automatiserer pakkesøk og elektronisk mottaker kvittering, med automatiserte utleveringsskap"


Alain Férard, COO i Neopost Shipping

 

For ytterligere opplysninger:
https://temando.com/