April 12th, 2015

Neopost og Esker inngår joint venture samarbeid

Neopost og Esker inngår et globalt joint venture samarbeid for å tilby cloud-baserte prosessløsninger for dokumenthåndtering

Neopost og Esker, en ledende global aktør innen dokumentet prosessautomasjonsløsninger og en pioner innen cloud computing, (bruk av internett for å lagre, håndtere og behandle data) har kunngjort en avtale om etablering og drift av et joint venture samarbeid for å markedsføre skybaserte løsninger til små og mellomstore bedrifter (SMB) på verdensbasis.

 

Som et resultat, vil programvaren en tjeneste (SaaS) løsning basert på Esker sin on-demand-plattform, bli markedsført under navnet og fargene til Neopost og solgt via deres nettverk av datterselskaper. Det franske og amerikanske markedet, hvor de to partnerne allerede har sterke markedsposisjoner, vil være en naturlig førsteprioritet. Avtalen er en fortsettelse av Neotouch en pilot on-demand løsning basert på Esker løsninger, markedsført av Neopost i Frankrike. Neotouch gir mer enn 500 kunder av Neopost Frankrike mulighet til å automatisere forsendelsen av sine dokumenter via post, faks, e-post eller SMS.

 

"Vi er svært godt fornøyd med å utvide samarbeidet med vår partner Esker. Den nye avtalen gir oss ytterligere en mulighet til å bedre vårt tilbud om digitale løsninger til SMB-kunder. De skybaserte løsningene som bearbeider og automatiserer inn- og utgående fakturaer er både pålitelige og intelligente og dekker et stadig voksende behov hos våre kunder. "

Denis Thiery - CEO Neopost

 

For ytterligere informasjon:

http://www.neopost.com/en/newsroom/financial-press-releases/neopost-and-esker-partnership

 

http://www.esker.com