September 25th, 2013

Post Expo 1-3. oktober 2013

Neopost deltar med egen stand under årets Post Expo, som arrangeres i Kongress og Messesenteret i Wien. Post Expo er verdens ledende utstilling og konferanse for internasjonal post, ekspress- og forsendelses industri.

Neopost presenterer på sin stand et utvalg skreddersydde, innovative løsninger for post, frakt og kommunikasjon. Løsninger som kan forbedre poststyring og pakke håndtering for både bedriftskunder og postoperatører innen bransjen.

Besøkende vil finne state-of-the-art teknologi. Det siste innen produkter og tjenester som kan hjelpe dem med å finne nye måter å forbedre effektiviteten, kvaliteten på sine tjenester, og utvikle nye forretningsområder. Vi demonstrerer på vår stand nye og forbedrede produkter for postløsninger, produksjon post, skipsfrakt løsninger, datakvalitet, master data management og kundekommunikasjon.

  • DS-1200 G3  en storvolum løsning med automatisk jobb og styringssystem
  • MSA-9600     et fleksibelt vekt og sortering system for ulike postoperatører
  • MS-9000       en løsning for posthåndtering av mellomstore volum
  • Neopost ID    e-shipping og løsninger for sporing av forsendelser
  • Og mye mer   Neopost er en ledende global aktør inne post- og papirbehandling

Se hvordan Neopost kan forbedre din bedrift. Diskuter dine behov med våre spesialister.

Neopost finner du i Hall C: Stand 1420

Det er påmeldt mer enn 3500 deltakere fra over 85 land. De besøkende kommer fra nasjonale og private postoperatører, ekspress og budselskap, mailing bedrifter og andre relaterte virksomheter.