Plastkortskrivere og utstyr

Med plastkortskrivere kan alle skreddersy og skrive ut egne plastkort. Våre skrivere er beregnet på alt fra små og mellomstore bedrifter, idrettslag, skoler og foreninger som har behov for raskt å skrive ut kort og navneskilt. Vi leverer også utstyr for å kode kortene.  Vi har tilgang til hele sortimentet, så selv om du ikke ser et produkt her kan du ta kontakt med oss.  Vi skaffer alle typer, også kort pregere.  Neopost har som mål å være best på plastkortskrivere, og husk at vi har sertifiserte teknikere på disse produktene. 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De vanligste modellene

Moderne plastkort fargeskriver i svært kompakt og brukervennlig design. Enkel i bruk. Badgy er basert på et meget brukervennlig konsept som gir deg tilgang til et stort utvalg maler. Malene tilpasses etter ønske til medlemskort, adgangskort, rabattkort osv. Det er også mulig å bruke egne bilder, logoer, tekst og strekkoder. Løsningen baseres på maler fra Excel. Badgy leveres som startpakke, og er klar til bruk.
https://webshop.neopost.no


Badgy 200 - Kompakt og rask plastkortskriver
Evolis Zenius  -  Kompakt og rask plastkortskriver

Moderne plastkort fargeskriver i kompakt, praktisk og brukervennlig design. Meget enkel i bruk. Lag flotte ID-kort og andre typer plastkort med dine logoer og foto i medfølgende software. Ensidig trykk.Trykk av 4 farger opp til 150 kort per time, og trykk av 1 farge opptil 500 kort per time. Leveres også i versjoner med mulighet for programmering av magnetstripe, smart-card chip og kontaktløse kort. Leveres som startpakke klar til bruk.

Den ultimate plastkort fargeskriver i kompakt, praktisk og brukervennlig design. Primacy tilpasses dine behov. Meget enkel i bruk. Lag flotte ID-kort og andre typer plastkort med dine logoer og foto i medfølgende software. Tosidig trykk. Hastighet 4 farge trykk opp til 210 kort per time, enfarge trykk opp til 850 kort per time. Leveres også i versjoner med mulighet for programering av magnetstripe, smart- card chip og kontaktløse kort. Kan også leveres som ensidig printing.
Primacy kan leveres med lamineringsmodul for å gi plstkortene en levetid på opptil 10 år!

Evolis Primacy  - Rask og universal plastkortskriver
Evolis Avansia  - Premium plastkortskriver for utskrift med høy oppløsning

Avansia kan trykke plastkort med høy oppløsning. Den gir en svært god sikkerhet. Den har mulighet for tosidig utskrift og kantløs print. Maskinen kan utvides med ulike typer tilleggskomponenter. Leveres med USB og nettverkstilkobling.

Spesialmodeller

Elypso er en allsidig kortskriver som lager avanserte plastkort umiddelbart. Elypso skriveren er utformet for å dekke alle dine behov for individuelle plastkortet. Den skriver svart-hvitt eller farge, med eller uten koding. Spesielt utviklet for bruk i resepsjoner med "en kundeside" hvor kortet kommer. Elypso passer sømløst med eksisterende systemer, og er det beste valget for umiddelbar personalisering. Elypso er ideell for umiddelbar utstedelse av: Betalingskort, billetter, bonuskort, gavekort eller adgangskort.

Evolis Elypso   -  Allsidig kortskriver for resepsjonen
Evolis Tattoo  -  Bruk plastkortet flere ganger

Den beste løsningen for midlertidige kort og merker.  Tattoo RW er en Evolis skriver for ensidig overskrivbare kort. Det samsvarer med alle dine forventninger når det gjelder fleksibilitet, kostnader, bærekraftig utvikling, og regelmessige dataoppdateringer. Tattoo RW er den ultimate løsningen for midlertidige merker og kort som krever regelmessige oppdateringer. Med Tattoo RW blir kortene dine oppdatert når det er nødvendig, kortet kan slettes, revidert og trykket på nytt opp til 500 ganger. Det er den ideelle løsningen for å revidere og skrive i løpet av sekunder. 

Tilbehør

Vi har et bredt utvalg av utstyr til bruk sammen med plastkortene som blir produsert.  Neopost satser på å levereutstyr av god kvalitet og med lang levetid.

Tilbehør
Rekvisita

Riktig rekvisita er helt avgjørende for et godt resultat.  Neopost leverer alle typer plastkort.  Vi har ulike farger, med og uten programmeringsmulighet osv.  Vi har fargebånd for både fargeskrift og hvitutskrift.  Ikke glem at maskinen må renses for å opprettholde kvaliteten over tid!  Vi har rensesett.

Programvaren som følger med kan oppgraderes til en langt mer avansert utgave av Cardpresso.  Det er også en spesialversjon for utskrift av prisetiketter.  Ta kontakt med oss slik at vi finner den versjonen som passer best for dere.

Programvare for kortkrasjoner
Vi har et utvalg med underskrifts

Her er noen fordeler:

  • Få underskrift rask og sikkert, Reduser mengden papirdokumenter, Optimaliser lagring og ikke minst gi et bedre inntrykk av forretningen