Quadient service program

Hvorfor service program?

  • Forlenget levetid på ditt produkt
  • Garantert responstid ved service
  • Regelmessig vedlikehold gir driftsstabile maskiner
  • Forutsigbare kostnader på din maskin
  • Rabatt på original rekvisita

Driftsikkerhet

Alle maskiner trenger vedlikehold. Med et fast oppsatt serviceprogram unngår du driftsstans. Dette gjør at maskinen yter maksimalt hele tiden, og at produktiviteten er høyere, også i perioder der den utsettes for ekstra stort press. Vedlikehold kan avtales til en rolig periode.

Serviceavtale

Din maskin er et verktøy kjøpt for å løse en oppgave i bedriften. Den eller de oppgavene er viktige å gjennomføre på riktig måte til rett tid. Med en serviceavtale blir det nødvendige vedlikeholdet på din maskin utført i tide slik at du unngår tapt arbeidsfortjeneste samt unngår irritasjon ved at din maskin ikke virker som den skal når du trenger den som mest.

Driftskostnader

Med en serviceavtale er du sikret forutsigbare driftskostnader og samtidig forsikret mot overraskende reparasjonskostnader. Alle maskiner trenger regelmessig vedlikehold og utskifting av slitedeler for å være stabile medarbeidere. Itillegg får du også rabatter på original rekvisita. Summen av kostnader er oftest lavere med en serviceavtale enn uten.

Service er forebyggende arbeid

Derfor tilbyr vi et system med serviceavtaler som gir deg størst mulig sikkerhet for kontinuerlig drift. Ønsker du å vite mer send inn kontaktskjemaet.